Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies.
Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy melding bekijken!
privacy beleid.

preloadingpreloadingpreloading
Home
Info
Logo groot.jpg
 
Technisch Bedrijf Bokma
De Brink 5
8567 JD  OUDEMIRDUM
0514-571395
info@bokma-oudemirdum.nl
 
Login

Home

Welkom op de website van Technisch Bedrijf Bokma in Oudemirdum!

 
Al sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor van alles wat u technisch maar voor mogelijk houdt. In de winkel vindt u artikelen uiteenlopend van voetbal tot theepot, van potlood tot schuurpapier, van stofzuigerzakken tot speelgoed en voor de toerist natuurlijk souvenirs.
 Zomerartikelen
In de televisie- en radiohoek bieden wij een ruim assortiment aan lcd- en led tv’s, stereosets, dvd-spelers en andere cd-apparatuur met bijbehorende accessoires (kabeltjes, wandsteunen e.d.).
 
Op het witgoedbalkon vindt u een ruime keuze aan wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en magnetrons. Ook is hier een aparte afdeling verlichting te vinden, waaronder hang- en staande lampen, wandlampen, plafonnières, spotjes enzovoort.
 
In onze kelder treft u onder andere de doe-het-zelf artikelen, campingspullen, koekenpannen, kaarsen en de klein huishoudelijke artikelen aan.
 
Uit voorraad verkopen wij installatiemateriaal zoals buizen (pvc, koper, cv), knelkoppelingen, pvc bochten, stopcontacten en dergelijke. Uiteraard tegen concurrerende prijzen.
 
Natuurlijk kunt u ook voor uw reparaties bij ons terecht. 
 
Kortom een bezoekje aan onze winkel meer dan waard!